2015. november 24., kedd

5.rész Part I. - Kötődés

Hey People! 
Nagyon sok idő után meghoztam a részt, ami -szerintem- borzasztó lett. De! Ez még csupán a rész egyik fele. Szerettem volna már hozni nektek részt, de nem tudtam egészet írni. Sajnos úgy néz ki, hogy a részek így is rövidülni fognak pár oldallal, mivel az időmbe nem fér bele, hogy annyira hosszúakat írjak. 
Jelenleg még nem írhatok a szemem miatt, mivel volt egy kis balesetem, de amint írhatok-gépnél ülhetek- írok és hozom a rész másik felét. 
Sok Pussz 

NiSzi xx


5.rész Part I. - Kötődés


Serena Black


- Kicsim, betudnál jönni az irodámba? - állít meg anyu, amikor Averyvel megyek egy közös fotózásunkra. Ilyenen még nem voltam és bár tudom, hogy is működnek a dolgok, mégis izgulok.
- Még van egy fotózásom Averyvel. - nézek anyura összevont szemöldökkel. Mégis, ugyan mit akarhat?
- Nem baj, azért gyere velem. - mosolyog rám majd válaszomat meg sem várva megy az irodájába.
- Mindjárt megyek. - biccentek Av-nek majd anyu után eredek.
- Mi ilyen fontos? - kérdem talán egy kicsit túl flegmán. Ha nem az anyám lenne, nem biztos, hogy megengednék magamnak ilyen hangnemet a főnökömmel szembe.
- El lett döntve, hogy ki megy Berlinbe. Pár napja már szóltunk Averynek, hogy az egyik ő lesz. Nos, a másik te lennél. Még hárman mentek rajtatok kívül. - közli velem mosolyogva. Lefagyva nézek rá. Dühös vagyok hiszen nem akartam menni, mégis a végén mosoly ül ki arcomra.
- Rendben. - bólintok, majd miután elmondta, hogy később tud több mindent mondani ezzel kapcsolatban elindultam a fotózásra.
- Megjöttem! - kiáltottam el magam, amikor beléptem. Persze így a legtöbben rám figyeltek fel, ezek között Tod, Avery és...a fiúk? Hát ők meg miért vannak itt?
- Merre voltál? - dobja át kezét vállamon Harry. Szemeimet forgatva dobom le magamról kezét és válaszolok kérdésére.
- Anyámnál. Megyek Berlinbe. - vonok vállat, mintha ez olyan kicsi dolog lenne. Az ország egyik leghíresebb fotózásán leszek modell mégis ilyen egyszerűen közöltem ezt velük.
- A fotózásra? - kérdi Tod felvont szemöldökkel én pedig bólintok.
- Ez az! - kiálltja Avery és felém szaladva a nyakamba ugrik. Nevetve ölelem vissza. Régen volt, hogy valakivel ilyen közeli legyen a kapcsolatom. Régen voltak igaz barátaim.
- Én mondtam, hogy te mész! - forgatja szemeit mosolyogva Tod.
- Túl nagy a tehetségem. - dobom át vállam felett a hajam büszkén mosolyogva. Egyértelmű, hogy csak poénkodtam.
- Persze, persze. - int le Tod.
- Az én csajom! - húz magához mosolyogva Niall.
- Csak álmodban aranyom. - nevetem el magam, de azért vissza ölelem a Szöszit.
- Na húzzál készülni, aztán fotózás! - szól rám Tod szigorúan, én pedig már szaladok is.


***

- Szóval az exed ide fog költözni. - bólogat Louis, mint aki nagyon érti a dolgokat. Arca végül egy fintorba torzul.
- Pont annyira akarom, mint ti. - sóhajtok szét tárt karokkal.
- Nem szereted?
- Nem erről van szó. De már régen se szerettem őt igazán. Inkább csak izgatott, hogy benne van az...Alvilágba. De nem voltam belé szerelmes. Sőt, bánom már, hogy akkor nem hagytam őt ott. Szeretem a Maffiát és amit csinálok, de Erickel sose volt jó. - rázom fejemet keserűen mosolyogva.
- És mi a helyzet Zaynnel? - vonja fel szemöldökét mindent tudó mosollyal arcán.
- Miért hiszi azt mindenki, hogy van valami? - fonom össze karjaimat idegesen és nézek ki az ablakon. Louis csak elneveti magát, ami még inkább felidegesített. Komolyan. Mégis mi lenne közöttünk? Alig ismerjük egymást. Habár, be kell valljam valami tényleg vonz hozzá, de nem úgy mintha szeretném. Egyszerűen csak kötődöm hozzá. Nem akarom, hogy féljen tőlem vagy, hogy utáljon.
- Elég nyilván való, hogy van közöttetek valami. - zökkent ki gondolataimból Louis hangja.
- Lehet - vonok vállat és elhagyom a helységet.
- Sery! - kiáltja el magát Harry, amikor a nappaliba érek. Megtorpanok és félve felvont szemöldökkel nézek rá amolyan "Már megint mit talált ki?" fejjel.
- Gyere, huppanj le és filmezzünk. - ütögeti meg maga mellett a kanapét.
- Nem, nem édesem. - mosolygok gonoszan. - Neked és nekem még van egy közös munkánk. Segítséget ígértél nekem. - sétálok hozzá és állok meg előtte.
- Ne már! - fintorog szomorúan.
- Megígérted!
- Ajj már! - hisztizik tovább. Kezénél fogva húzom fel, aminek elsőnek ellen áll végül feláll így én esek majd nem hátra. Azonban karjaival megtart és szorosan fog magához. Szokásos kaján mosoly elterül arcán, ahogyan csak pár centire van egymástól arcunk.
- Vedd le róla a mocskos kezed! - szólal meg a számomra már jól ismert mély hang.
- Csak annyira mocskos, mint a tiéd. - mosolyog gonoszan Harry, de még mindig magánál tart. Az egész nappalit feszültség telíti be, én pedig csak most érzékelem a másik négy fiú jelenlétét is. Lefejtem magamról Harry izmos karját majd Erichez futok és szorosan ölelem magamhoz. Derekamnál fog és ő is úgy ölel magához.
- Sajnálom! - suttogom, hogy csak ő hallja.
- Hiányoztál Ser! - suttogja ő is. Kicsit eltol magától mosolyogva néz szemeimbe, majd egy kósza hajtincsemet kitűri arcomból.
- Szóval milyen munkát említettél? - kérdi feszülten Harry. Megfordulok, de karom még mindig súrolja Eric karját.
- Tehát akkor jössz? - vonom fel szemöldököm, ő pedig bólint. - Akkor hajrá. - csapom össze tenyerem mosolyogva. Harry ugyan nem sok kedvvel, de elindul velem. Azt hiszem jobban csak azért jött velem, hogy Erictől eltávolodjak.
   - Tiéd a jobb oldal enyém a bal. - szál ki a kocsiból. Észre sem vettem, hogy máris megérkeztünk. Bólintok jelezve, hogy értettem majd elindulok a jobb oldalon.
Csak egy ajtót látok, amin megindulok be. Valami főfejestől kéne információt szereznünk, de azt nyilván sokan őrzik. Fegyveremet magamnál tartva indulok el egy folyosón. Ha nem tudnám, hogy mik is folyhatnak itt, még elég barátságosnak gondolnám. Lefordulok és rögtön két őrrel találom szembe magam, akik egy-egy golyót kapnak ennyivel pedig meg is halnak. Igen, határozottan sok ember fog most is meghalni.
Szembe csak egy ajtó látszik, afelé kezdek szaladni. Benyitok és még három embert lövök le. Körülnézve jobban rájövök, hogy tökéletes helyre jöttem. A terem, ahol mindent tárolnak. Megkeresem a nevet, amit megadtak és már veszem is kis a sárga borítékot.
- Serena Black. Micsoda megtiszteltetés. - szólal meg mögülem egy reszelős, mély hang. Unottan fordulok meg és találom szembe magam az itteni főnökkel. Gúnyosan mosolygok rá, amikor a háta mögött meglátom Harryt. Könyökével egy szép ütést csap le a férfi nyakára, aki így összeesik.
- Kösz - biccentek majd megindulunk futva, mind a ketten a kijárat felé.
- Ugye tudod, hogy ezt egyedül is simán eltudtad volna intézni. - szólal meg Harry már a kocsiban élesen kikanyarodva az utcából.
- Én ott maradtam amikor a fiúk kérdőre vontak, te pedig segítettél. Ez így fair. - vonok vállat majd mikor Harry felszisszen rákapom tekintetem. Csak ekkor veszem észre vérző bal karját, amivel nem is fogja a kormányt.
- Jesszus! - motyogom mikor meglátom a seb nagyságát.
- Csak kijöttem a formámból. - mondja miközben tovább koncentrál a vezetésre.
- Nálatok lekezelem. - Komolyan el kell gondolkodnom, hogy hogyan is fogok kiszedni Harry karjából egy golyót.

***

- A fejedbe fog folyni a vér Ser! - ül le mellém Eric a kanapéra. Fejjel lefelé lógok le és úgy bambulok a tévére, miközben gondolkozom.
- Már mondtad egy párszor. - motyogom rá sem nézve.
- Igen, tudom. - mondja mosolygós hangon. Kezemnél fogva lassan felhúz majd ölébe fekteti fejem. Mosolyogva nézek rá, de azért megforgatom szemeimet.
- Menj arrébb Sery - dobja le lábamat a kanapéról Harry és ül azok helyére.
- Ne hívj így. - motyogom majd feljebb ülök, egyenesen Eric ölébe. Fejemet mellkasának döntöm ő pedig körém fonja karjait. Lehunyt szemekkel élveztem közelségét, jól esett, hogy itt van és így véd. Persze ezt egy szinte égetően figyelő tekintet akadályozta meg. Kinyitottam szemeim és Zayn tekintetével találtam szembe magam. Kissi idegesen fordította el fejét felőlem és folytatta a beszélgetést Niallel, aki Zayn és köztem jártatta tekintetét. Kelletlenül szálltam ki Eric öléből és mentem a konyhába, hogy felhívhassam egyetlen barátnőmet.
- Avery! - köszöntem egyhangúan.
- Sery Cica! - kiáltotta boldogan.
- Ez meg milyen név?  nevettem el magam kelletlenül.
- Amit én most kitaláltam. Na szóval mi kéne?
- Mondjuk egy kis női társaság.
- Miért hol vagy?
- A kedvenc bandádnál és a volt pasim társaságában.
- Szegénykém. Máris indulok. - mondja majd kinyom. Nevetve a telefonommal a kezembe megyek vissza a fiúkhoz. Ösztönösen foglalok helyet Zayn mellett, ami miatt Eric egy kérdő pillantással ajándékoz meg. Zaynhez közel ülök, de még magam sem értem miért.
- Baby, kérsz kakaót? - kérdi Harry felém küldve egy pimasz mosolyt.
- Baby? - kérdez vissza rögtön Eric és Zayn. Kérdőn nézek Zaynre, hiszen neki nincs semmi oka, hogy féltékeny legyen. Barna szemeivel engem vizslatott, de nem láttam semmi reagálást arcán.
- Harry baba, még egy ilyen becézést és mosolyogva töröm el bármelyik csontodat. - nézek az előttem álló göndörre bájosan mosolyogva.
- Mintha nem tudnám megvédeni magad. - forgatja meg szemeit. Hitetlenül nézek rá végül egyetlen mozdulattal gáncsolom ki úgy, hogy még csak fel sem állok.
- Hogy mondtad? - vonom fel szemöldököm büszkén mosolyogva.
- Talán kijöttem a gyakorlatból. - dörzsöli fintorogva lábának azon részét, amit megrúgtam.
- Nem mintha jó lettél volna. - motyogja Eric, mire én kérdőn nézek rá.
- Óó ugyan, még te is tőlem tanultál. - inti le Harry.
- Na ne! - nézek nagy szemekkel felváltva a két fiú között. - Nehogy már te -mutatok Ericre. - tőle tanultál. - mutatok végül Harryre.
- Miért lep ez ennyire meg Baby?
- Egy legenda vagy ember! - tárom szét karjaimat csodálkozva.
- Akkor ez a legenda most elmegy kakaót csinálni, mielőtt szívrohamot kapsz itt nekem. - áll fel és fejemet megpaskolva megy a konyhába.
- Biztos nem ússza meg ennyivel! - mondom és már rohanok is utána majd nem elesve a kanapétól.
- Ugyan Ser, mind ketten tudjuk, hogy nem emiatt jöttél utánam. - mosolyog Harry egy szemöldökét felvonva. Lazán felülök a konyhapultra és támasztom meg fejem tenyereimben.
- Nem, tényleg nem emiatt. - rázom a fejem. - Zavar, hogy itt van Eric. Viszont jó, hogy itt van. Jó egy ismerős is köztetek. Ne haragudj, de nem bízom bennetek Harry.
- Érthető, alig ismerjük egymást pár napja. Miért zavar, hogy itt van?
- Elsősorban mert nem rég még jártam vele. Másodszor pedig valami valóban van Zaynnel és ez így zavaró, hogy az exem is itt van. - húzom el a számat, Harry pedig mindent tudóan elmosolyodik.
- Szóval tetszik neked.
- Azt nem mondtam. Sőt, nem tetszik igazából. Inkább csak valami különös kapocs van közöttünk.
- Vagyis tetszik. - bólint határozottan. Szemeimet forgatom majd lekászálódom a pultról, ugyanis csengettek.
- Nem tetszik. Viszont neked tényleg edzened kellene. - Figyelmeztetem majd már megyek is ki.
- Sery Cica! - köszön Avery mosolyogva, mikor meglát.
- Av Baby! - mosolygok rá zsebre tett kezekkel megállva. Eric kezén állapodik meg tekintetem amik Avery vállát ölelik féloldalasan.
- Még most se tudom elhinni, hogy barátnők vagytok. Olyan...Különbözőek vagytok. - néz végig rajtunk Liam.
- Ő sem volt mindig ilyen. - mutat végig rajtam Avery és mellém sétál. Köszönésképpen átölel majd vissza fordul a srácokhoz.
- Miért, milyen volt?
- Olyan, mint én. - adja mosolyogva Avery a választ majd kecsesen a kanapéhoz sétál magassarkújában és keresztbe tett lábakkal ül le Liam mellé.
- Komolyan? - csodálkozik el Niall végig mérve engem. Szem forgatva megyek én is oda és ülök ismét Zayn mellé.
- Jó régen volt az már. - forgatom meg szemeim.
- Három éve. - javít ki Avery kedvesen mégis kissé dühösen nézve rám. Azt hiszem kicsit haragszik rám a hirtelen nagy változás miatt.
- Pedig igazán jól állt az a magassarkú amiben voltál, amikor megismerkedtünk. - vigyorog kajánul Eric. Nem reagáltam rá, inkább Averyre néztem.
- Segíts kérlek. Ezek állatok! - mutatok körbe a fiúkon, Avery szemeibe nézve.
- Igazán jóképű állatok. - néz végig a fiúkon alsó ajkába harapva.
- Istenem. - sóhajtok fel majd elnyúlok a kanapén fejemet Zayn ölébe hajtva. Mosolyogva néz rám, amit én is viszonosok.
- Komolyan, mi bánatod azzal, ha hat szexi pasival össze vagy zárva? - kérdi Avery sóhajtva, mire vállat vonok.
A többiek rögtön beszélgetésbe kezdtek, amibe néha én is beleszóltam. Nem nagyon akartam, de ha kérdeztek válaszoltam. Annyira fura ez az egész. Évekig nem voltam olyan társaságba, akik ne a Maffiához tartoztak volna, de velük sem volt a felületes barátságnál több. Egyedül Eric volt az, akiben megbíztam. Most sem tudom hányadán állok vele. Hiányzik, hogy mellettem legyen. Persze, igen itt van most is, de nem úgy. Az a különös kapcsolat mintha eltűnt volna, ami közöttünk volt. Kisebb szakadék lenne közöttünk, ami borzalmas. A többiek nem azok az emberek, akik olyanok lennének mint én. Igaz, hogy Harry ezekbe benne volt, de nem bízom benne. Egyszerűen nem megy. Zaynhez húz valami, de a fene se tudja mi. Nem szerelem, de valami hasonló. 
Mint valami különös kötődés, amibe minden bizalmat bele lehet vetni. 

3 megjegyzés:

  1. Fergeteges érzés fogszabályozon ülni és várni miközben olvashatsz. Egy valóra vált álom :3
    ZAYN ÉS SERENA
    Harry féltékeny? Vagy szerelmes Serenaba, vagy i don't know :o
    Eric faszfej!
    Tod már a neve cuki :)
    Kíváncsi leszek arra az útra remélem a fiúk is mennek *-*

    Részt drága, de előbb gyógyulgass! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm drága, igyekszem a gyógyulással. :*
    Harry viselkedésének is megvan az előzménye, ami majd kiderül. ;)
    Ericket mindenhol utálod. :D Az IVben is, itt is.. xd
    Hmm, eddig nem is gondoltam rá hgy menjenek a fiúk is Berlinbe, de most hogy így mondod.. Átgondolom ;)
    Pussz drága <3
    NiSzi xx

    VálaszTörlés
  3. Hotel Casino & Racetrack, Atlantic City - MapYRO
    Find all information and best deals of 익산 출장마사지 Hotel Casino & Racetrack, Atlantic City (NJ), 남양주 출장샵 USA. 하남 출장안마 MapYRO 보령 출장마사지 users are also on 삼척 출장샵 mobile.

    VálaszTörlés